Колеги, може да прозвучи тъпо но едва вчера научих, че дясната ръчка(от където се пускат чистачките) се върти към таблото(както другата лявата за къси светлини), но нищо не става. Ако някой ме разбра и знае за какво служи тази екстра нека сподели.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за незнайна екстра
Collapse
X
-
Междо другото това е много полезна екстра ,когато вали слабо. От друга старна адски много ме дразни това ,че няма единично пускане на чистачките и последният им ход при изключване.Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение. От друга старна адски много ме дразни това ,че няма единично пускане на чистачкитеAlfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Хаха и аз ли да съм се прекарал като колегатаКарам колата от година и половина и да не знам как става
Сега точно няма как да пробвам ,щото не съм в БГ ,но не вярвам да стане тоя номер.
Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщениеХаха и аз ли да съм се прекарал като колегатаКарам колата от година и половина и да не знам как става
Сега точно няма как да пробвам ,щото не съм в БГ ,но не вярвам да стане тоя номер.
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщениеНа GTV контретно незная как е ,но на много Фиати,Алфи и Ланчии е именно такаAlfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.
Comment
-
На мойта пък цъкам един път към мен и ефекта е същия ако цъкна пак почва да пръска сама няколко секунди0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Има нещо старнно в тея колиАз като цъкна към мен ,пръска нон-стоп и мята чистачките ,а като го държа към мен си пръска докато не го пусна и тогава тръгват чистачките.
Last edited by mochko1; d.m.y г., 00:25.Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Comment
-
Колеги днеска мъчих лостчето за чистачките в какви ли не посоки ,но нямам единичен ход и това е !!!
Колегите с GTV първа фаза да казват как е при тях ,че това мнооого ме дразни.
Пробвах да бутна лостчето нагоре ,но не се движи въобще. Пробвах да го бутна към таблото ,но има съвсем малък ход и чистачките не реагират въобще ?!?
Моята кола ли не е наред или аз съм се объркал нещо ?Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Comment
Comment